De BreiBoom Vol Verrassingen

De BreiBoom Vol Verrassingen is speciaal ontwikkeld voor kinderen in groep 1 t/m groep 8.

Lola het Schaap en haar Breiboom brengen een compleet handwerkpakket in de klas. Een pakket vol verrassingen dat leerkrachten en kinderen het plezier en de vaardigheden van het handwerken laten beleven.

Alle aspecten die bijdragen hoe kinderen leren, zijn in Lola en de Breiboom verborgen. De BreiBoom draagt bij aan het ontwikkelen van het zelfvertrouwen. In een veilige leersituatie, gaan kinderen, leerkrachten en ouders samen met Lola, op ontdekkingsreis door de verrassingen van het handwerken!

Aan de slag met de BreiBoom Vol Verrassingen

Pak een kaartje aan van Lola en beleef, ervaar en leer de technieken, die we al sinds mensenheugenis aan elkaar doorgeven. Vaardigheden voor altijd en overal te gebruiken, wie je ook bent en wat je ook wordt.

Er wordt gewerkt met een werkmap en een docentenmap.
In de werkmap is de beschrijving te vinden van alle activiteiten. De teksten van de verhalen, versjes, liedjes, beschrijvingen van de technieken, de creatieve verwerkingen, de bewegingslessen, de beschrijving en werkwijze van de Staart van Lola en de zintuiglijke spellen.

Inhoud:

de sociaal emotionele ontwikkeling
de motorische ontwikkeling
de wilsontwikkeling
de creatieve ontwikkeling
de persoonlijke ontwikkeling
de zintuigelijke ontwikkeling
de taalontwikkeling

Om het maximale rendement uit de BreiBoom te halen komen wij graag naar je school om je kennis te maken met de vele mogelijkheden van de Breiboom.
Heb je interesse? Neem dan vrijblijvend contact op.