Producten van Merelanne

Behalve de Boom Vol Verrassingen zijn er nog andere producten ontwikkeld door Merelanne.
Hieronder vind je het aanbod. De getoonde prijzen zijn exclusief verzendkosten.

de verjaardagsdoos

De verjaardagsdoos vol verrassingen                       € 40

De verjaardagsdoos is voor elk jarig kind een feestje. In het doosje zitten allerlei feestelijke ideeën om de verjaardag te vieren. De jarige kiest welk kaartje gespeeld gaat worden. Zo ontstaat er een dag vol kleine verrassingen. Het feestje wordt afgesloten met een verhaal dat past bij het seizoen. Lees de reacties van leerkrachten!

Het waterlabyrint                                                              € 39,95

Laat een druppeltje water in het labyrint vallen en beweeg het naar binnen of naar buiten. Het effect is wonderlijk het lijkt alsof een klein kristalletje zich voortbeweegt.
Meerdere druppeltjes proberen elkaar in te halen. Gekleurde druppels waterverf, kunnen zich mengen tot nieuwe kleuren. Eindeloos genieten van dit wonder. Bevordert de ooghand coördinatie, beide hersenhelften en prikkelt de zintuigen.

De tekentol                                                                         € 45

De Strippenzieher of tekentol staat garant voor een verrassend resultaat. De tol wordt bestuurd door minimaal 3 personen. Samen teken je een lijn, opdracht of parcours.
Het aanvoelen, meebewegen en initiatief tonen is een ervaring voor jong en oud.
De tol is ook uitstekend te gebruiken bij groepstrainingen en kennismakingsdagen.

geluksbuideltje

Buideltje vol Geluk                                                            € 45

Een beetje geluk hebben we allemaal op zijn tijd nodig. Soms is de aanleiding ernstig maar meestal zijn het kleine verdrietjes die aandacht vragen. Het buideltje biedt voor grote en kleine zorgen, verschillende activiteiten voor een momentje geluk.
In het buideltje zitten verrassende geluksmomentjes die je kunt uitdelen en met elkaar kunt beleven. Geluk zit in de aandacht voor kleine dingen.

afscheidskofferttje

Het afscheidskoffertje Vol Verrassingen                   € 65

Afscheid nemen van een kind dat je groep gaat verlaten is een gebeurtenis waar je als leerkracht aandacht aan wilt besteden. Ieder afscheid heeft zijn eigen sfeer. Het afscheidskoffertje kan bijdragen om de dag luchtig, vol lieve, grappige verrassingen te laten verlopen. Het kind wordt in het zonnetje gezet en met elkaar wordt de dag gevierd. Zo kun je de groep en het kind de krachtige boodschap meegeven; fijn dat jij bij ons was!